IMG_8920

Presentations / Visits

Iskolák és egyéb kulturális-művészeti intézmények érdeklődő diák- és felnőttcsoportjai számára szervezünk bemutatókat, hogy jobban megismerkedhessenek alapanyagainkkal illetve a kerámiakészítés egyes technikáival.

 

Bemutató foglalkozás

Keramikus kollégánk közreműködésével az iskolában vagy a kívánt helyszínen megrendezett gyakorlati bemutató és interaktív foglalkozás, amelyhez biztosítjuk az eszközöket és alapanyagokat.

Különösen ajánljuk rajz ill. bármilyen művészeti szakóra vagy délutáni szakkör keretein belül is, csoportok, osztályok számára. A foglalkozás kb. 45 perces (1 tanóra), igény szerint 2×45 percre hosszabbítható.

 

Látogatás cégünknél

Ismerkedés alapanyagainkkal; mázminták, masszák, eszközök és gépek megtekintése, körbevezetés boltunkban.

Különösen ajánljuk képző-és iparművészetekre szakosodott ill. egyéb iskolák csoportjai számára tanórák keretein belül vagy kívül, valamint hasznos segítség lehet oktatók, tanárok és művészek számára saját foglalkozásaikhoz információgyűjtésre, előzetes tájékozódáshoz. A szakmai körbevezetés nyitvatartási időben kb. 30 perces, amely után a termékek rögtön meg is vásárolhatók.

Érdeklődés esetén a csoport betekintést nyerhet a szintén telephelyünkön található gyártó műhely munkájába, így lehetőségük nyílik a működő technológiai folyamatok és berendezések megismerésére.

 

További információ és időpont egyeztetés telefonon vagy e-mailben:

Récsey Manyi

manyi.r@bpkeramia.hu

+36 30 2192973